Schakel ons in voor CV ketel installatie

Fa. Neerland Verwarming uit Laren is er voor het leveren en installeren van uw CV. Wij verzorgen voor u de installatie verschillende typen CV ketels. Wij werken vooral met het merk Remeha, maar ook de installatie van andere merken kunnen onze vakmannen uiteraard voor u uitvoeren. Neem contact op met uw verwarmingsinstallateur in Laren voor CV installatie! Wij komen graag bij u langs om uw CV ketel te installeren.

Welke CV kan ik het beste kiezen?

Bij het kiezen van een CV spelen verschillende factoren een rol. Het doel is natuurlijk dat uw woning, hoe koud het buiten ook is, behaaglijk verwarmd wordt. Als stelregel geldt dat een vermogen van 45 Watt per kubieke meter woning inhoud nodig is. Hierbij wordt verondersteld dat de woning goed geïsoleerd is. Bij twijfel over de kwaliteit van de isolatie wordt een vermogen van 50 Watt geadviseerd. Maar ook andere factoren zijn belangrijk om mee te nemen in uw keuze.

De beste ketel kiest u door naar uw wensen en woonsituatie te kijken. Belangrijke vragen zijn dan:
1. Moet de CV ketel alleen uw woning verwarmen of ook warm water leveren?
2. Hoeveel warmte heeft uw woning nodig?
3. Hoeveel warm water gebruikt u?
4. Heeft u een hoog rendement of een verbeterd rendement CV ketel nodig?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen! Om u goed te adviseren kijkt een CV installateur naar uw huidige CV installatie. Ook vraagt hij naar uw wensen. Hierna adviseert hij welk systeem het beste bij uw huishouden past. Ook zijn wij er voor de installatie van uw radiator in Laren en regio Laren. CV installatie moet op professionele wijze gedaan worden. Verkeerd geïnstalleerd en ingesteld kan deze meer energie verbruiken dan nodig is. Bij Fa. Neerland Verwarming werken daarom alleen erkende installateurs.