Uw CV lekt water. Wat nu?

Omdat een lekkende CV ketel zorgt voor een koude douche en een slecht werkende verwarming, is het belangrijk om de problemen snel te laten oplossen. Wij raden u aan om hiervoor altijd een gerenommeerde monteur in de arm te nemen. Een CV stelsel is een complex en kwetsbaar geheel. Gaat u zelf aan de slag, dan is de kans groot dat u de schade groter maakt. Gelukkig kunt u in de omgeving van Laren altijd rekenen op onze hulp bij CV lekkage.

Overlast door CV lekkage

CV lekkage zorgt niet alleen voor wateroverlast. Een CV ketel die lekt kost geld. U betaalt immers voor energie die u niet gebruikt. In veel gevallen zult u een lekkage pas in een laat stadium ontdekken. De ketel hangt in de meeste woningen op zolder en dus zijn het vaak de overige symptomen die u wijzen op de lekkage. Een CV ketel die lekt werkt namelijk niet meer op vol vermogen. De druk in de leidingen daalt en u zult merken dat het water met mindere kracht uit de kranen en douche stroomt. Gaat u kijken bij de ketel, dan is het in dit geval goed mogelijk dat u water ziet lekken uit het apparaat.

Problemen direct opgelost in Laren

Wacht niet te lang bij CV lekkage in Laren maar neem direct contact met ons op. Fa. Neerland Verwarming verhelpt graag het probleem.